Jak zacházet s kávou z naší pražírny

Jak zacházet s kávou z naší pražírny

Kávu skladujte ideálně v původních obalech, ve kterých Vám byla doručena.

Kávu skladujte při teplotě do 20 °C v suchu a temnu.

Kupujte raději více menších balení, než jedno velké.

Kávu se snažte zkonzumovat nejpozději 6 týdnů od data pražení.

 

Po 6. týdnu od upražení výrazně klesá kvalita kávy (hlavně aroma) a ztrácí svoje chuťové vlastnosti, pro které kávu primárně konzumujeme.

 

Čerstvá káva Vám přináší nespočet výhod oproti průmyslově zpracovaným kávám ze supermarketů, ale zároveň je choulostivější na skladování a balení, které mají zásadní vliv na zachování kvality kávy.

 

Výhody čerstvé kávy z naší pražírny  

Pracujeme se surovinou o několik tříd kvalitnější, než velké nadnárodní společnosti.

 

Nabízíme Vám kávu z různých koutů světa s přesným určením lokality, kde se káva pěstuje, doplněné o informace o nadmořské výšce, odrůdě, kvalitě zrna, způsobu zpracování a dalších důležitých informacích, které mají vliv na výslednou chuť kávy a jsou ukazatelem její kvality.

 

U každé kávy používáme jiný pražicí profil přímo pro daný druh kávy tak, abychom z ní dostali maximum chutí, které nám může nabídnout.

 

Káva se k vám dostane nejpozději pár dní po upražení, na rozdíl od káv ze supermarketu, které jsou při koupi i 1 rok staré.

 

 

Přejeme mnoho příjemných chvil strávených s naší kávou.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení