Po upražení si zachovává typickou kávovou chuť.
Lehce hořká, bez kyselosti.
Dekofeinizace probíhá metodou swiss water, která téměř nemění aroma a chuť kávy.
Země původu: Mexico
Nadmořská výška: 1200 - 1500 m n.m.
Druh kávovníku: Arabica
Chuťový profil: Rooibos, hořká čokoláda
Pražená zrnková káva. Pokud si přejete kávu namlít, napište nám prosím do poznámky na jakou přípravu.
Nejste si jistí výběrem kávy?
Pokud nevíte, jakou kávu vybrat, mrkněte na naše degustační balení a uspořádejte si vlastní degustaci.
Káva do kanceláře
Chcete tu nejlepší kávu i ve Vaší kanceláři? Vytvoříme nabídku přímo pro Vás.
Související produkty
PRAŽENÉ MANDLE, POMERANČ, ŠÍPEK
ŠVESTKY, JABLKA, CITRUSY
HOŘKÁ ČOKOLÁDA, MANDLE, HNĚDÝ CUKR