Po upražení si zachovává typickou kávovou chuť.
Lehce hořká, bez kyselosti.
Dekofeinizace probíhá metodou swiss water, která téměř nemění aroma a chuť kávy.
Země původu: Mexico
Nadmořská výška: 1200 - 1500 m n.m.
Druh kávovníku: Arabica
Chuťový profil: Rooibos, hořká čokoláda
Pražená zrnková káva. Pokud si přejete kávu namlít, napište nám prosím do poznámky na jakou přípravu.
Espresso směsi
Směsi pro přípravu espressa v sobě mají více druhů káv, jejichž chutě se vzájemně doplňují. Každý jednotlivý druh kávy pražíme zvlášť podle jejich specifického profilu a následně je mícháme ve vyladěném poměru.Světleji pražené kávy
Světleji pražené kávy vhodné na delší přípravy kávy nebo na svěží espresso. Najdete tu také výjimečné limitky a speciálky, které stojí za to ochutnat!Nejprodávanější
Vaše nejoblíbenější kávy. Skvěle si rozumí s nápoji s mlékem a jsou výborné v domácím kávovaru. Nekyselé, s jemnou nebo výraznější hořkostí.Káva do kanceláře
Chcete tu nejlepší kávu i ve Vaší kanceláři? Jsme tu pro Vás!Kdy pražíme?
Pražíme denně v malých dávkách, aby se k Vám dostala káva vždy čerstvá. Máte dotazy? Kontaktujte násBuďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Související produkty
ŠVESTKY, JABLKA, CITRUSY
VANILKA, MLÉČNÁ ČOKOLÁDA
JAVOROVÝ SIRUP, MED, ZELENÉ JABLKO
TMAVÁ ČOKOLÁDA, KOUŘOVÁ WHISKEY, ROZINKA
HOŘKÁ ČOKOLÁDA, MANDLE, HNĚDÝ CUKR